Ebben a mini garzonban nagyon kreatívnak kell lennünk…

Építészet | Utoljára szerkesztve: 2019. 03. 31.

Egyre elterjedtebbek Budapesten is a 20 négyzetméter körüli lakások, ahol a praktikusság, az előregondolkodás és a leleményesség nélkülözhetetlen.

Akár a nagy polgári lakások felosztásával is elérhetünk még élhető kisebb lakásokat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Nyolcas-com-banner-847x178-2018-03-1.gif a fájlnév

Hosszútávú bérbeadás során pedig az egyik legfontosabb, hogy mindkét félnek megérje a bérbeadás, és a lakás is élhető közeget teremtsen a bérlőnek évekig.

Azonban sokszor felmerül a kérdés: vajon nem alakulnak ki így élhetetlen terek, nyomasztóan kicsi lakások, ahol mindenen át kell lépni és a fele cókmókot mondjuk a nagyinál tárolni?

Már mi is osztottunk fel nagy polgári lakást, de most egy libanoni építészstúdió munkáját hoztuk el bizonyítékként, hogy élhetőek ezek a mini garzonok is.

A fehér csempés falak és a fehér, csillogó epoxi műgyantával kiöntött padló fénnyel tölti meg a tereket, az ügyesen kinyitható-becsukható, sorolható és kreatívan alakítható bútorsorral pedig kényük-kedvük szerint rendezhetik át szinte az egész lakást a lakók (avagy bérbeadás esetén a bérlők).

Aki egyedülálló és/vagy első lakást keres, annak ezek a lakások megfelelőek lehetnek hosszútávra is. A tulajdonosoknak pedig biztos megtérülést jelent egy hosszútávú bérbeadás során.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »