Újragondoltuk a falak színeit, a tapétát és lecseréltük a laminált padlót a Cézár-házban található lakásban

Lakberendezés | 2019. 01. 31.

Ez a 41 négyzetméteres, új építésű ingatlan Budapesten, a Cézár-házban található. Az újlipótvárosi lakásban nem volt szükség sok felújításra (az új építésű lakások nagy áldása ez): csupán a tulajdonos preferenciáihoz igazítva újragondoltuk a falak színeit, a tapétát és lecseréltük a laminált padlót.

A szembarát színek és ízléses tapéták után következett a teljes bútorozás, mely során nem csupán a lakás, hanem a hozzá tartozó, 17 négyzetméteres terasz is új bútorokat kapott.

Sokszor gondoljuk azt egy-egy bámulatos ingatlant elnézve, hogy persze, nagyon szép, de én nem engedhetném meg magamnak, igaz? Azonban budapesti lakáskezelési tapasztalatunk nem egyszer és nem kétszer cáfolt már rá erre: az esztétikus lakberendezés korántsem mindig pénz kérdése. Hanem ízlésé, kreativitásé és egy kis energiabefektetésé.

A legtöbb bútort a KIKA, a VAKUM Design, a Möemax, a Diego és a Jysk boltjaiból szereztük be: egyik sem drága üzlet, viszont jóval stílusosabb egy otthon, ha nem egy helyen vásároljuk szét magunkat, hanem mindegyik, hasonló árkategóriájú boltból energiát nem kímélve kiválogatjuk az együtt jól mutató kedvenceket.

És mennyiből valósult meg a teljes bútorozás? Most lehet, hogy nagyra fog nyílni a szemed, de mindössze másfél millió forintból a terasz növényeivel együtt megoldottuk az egész lakás berendezését!

Nem minden drága, ami mutatós: ezt egy saját lakásfelújítással bizonyítottuk. Szerintetek hogy sikerült? 🙂

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

« 10 lakberendezési trend 2019-ben 5+1 lakberendezési trükk kislakásosoknak »