Megmutatjuk, hogyan bútoroztunk be egy pesti lakást olcsón és nagyszerűen.

Lakberendezés | 2019. 01. 19.

A külföldön élő ügyfelünk azzal bízott meg minket, hogy a nem régen felújított lakását rendezzük be és találjunk egy megbízható hosszútávú bérlőt. Majd a további ügyintézést és a kapcsolattartást is ránk bízta.

Az István utcai 55 négyzetméteres lakás átvételét követően azonnal munkának láttunk.

Feltérképeztük a lakás apróbb kivitelezői hibáit, melyet gyorsan kijavítottunk. Majd tájékozódtunk, hogy a tulajdonosnak milyen igényei vannak a trendet, a bútorozást és a gépesítést illetően.

Mivel a tulajdonos a felújítás során anyagilag már némiképp túlköltekezett, ezért az ingatlan bútorozását úgy igyekeztünk maximális színvonalon kivitelezni, hogy a költség mégis minimális legyen.

Így természetesen az olyan népszerű lakásfelszerelési boltokból válogattunk, mint az IKEA, kiegészítőknél a Jysk vagy épp a PEPCO, ahol mindenkinek érdemes körülnézni, ha tényleg forintokból szeretne kihozni esztétikus eredményt.

A lakás teljes bebútorozását, majd lefotózást követően már egy héten belül találtunk is ideális bérlőket a lakásra, egy magyar fiatal pár személyében, akik úgy vették ki hosszútávra, hogy kifejezetten örültek is annak, hogy budapesti lakáskezelőként mi kezeljük az ingatlant!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

« Miért is pörögnek ennyire a budapesti panelek az ingatlanpiacon? Csodás kilátás, ebből a riói luxuslakásból »