Menő és fiatalos otthont varázsoltunk ebből a 33 négyzetméteres panellakásból

Lakás | 2019. 01. 08.

Szeretjük a kihívásokat, és ez a saját projekt elég nagy kihívásnak bizonyult. Budapesten, Újlipótvárosban egy 33 négyzetméteres panellakásból kellett jó áron bérbe adható, menő és fiatalos otthont varázsolnunk.

Természetesen igyekeztünk alapos munkát végezni, és közben alacsonyan tartani a felújítási költségeket. A kezdeti képekből látszik, hogy nagy munkára vállalkoztunk…

A végeredmény magáért beszél. A teljes felújítási költség 2 millió Ft volt, a konyha és berendezései pedig 700 ezer Ft.

Nem csak a tulajdonos volt megelégedve a munkánkkal, hanem az új bérlő is, aki az átadást követően már 2 nappal bérbe is vette havi 115 ezer forintért az otthonos kis lakást.

Természetesen ez egy hosszú távú bérbeadás volt, mert a tulajdonos és a bérlő is egyaránt hosszú távban gondolkozott, ezért készült ez a minőségi felújítás is.

A lakást a bérlés követően mi kezeljük, így a munkánk gyümölcsére és a bérlőre is tudunk rendszeresen figyelmet fordítani, a tulajdonos pedig nyugodt, mert tudja, hogy mi vagyunk az ő lakáskezelője!

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

« Ilyen egy "háromszögekből" épült coloradói luxusrezidencia Ez a brooklyni loftlakás megmutatta hogyan kovácsoljunk előnyt a hátrányból »