Így lehet pazarul négy lakássá bontani egy budapesti nagy lakást

Lakberendezés | Utoljára szerkesztve: 2018. 04. 22.

Saját projektjeinket bemutató sorozatunk első részében nem is egy, hanem négy lakást mutatunk be, egyenesen a Nap utcából!

Amellett, hogy ingatlankezelőkként fő profilunk a bérlőkeresés és a bérbeadás utáni mindennemű folyamatos ügyintézés, nem egyszer kerestek meg minket lakások bebútorozásával, modern enteriőrök kialakításával. Ez az alig fél éve teljesen felújított és újonnan bútorozott Nap utcai lakásegyüttes az egyik ilyen munkánk, melyre nagyon büszkék vagyunk és reméljük, hogy Ti is inspirációt merítetek a felújítási folyamatból!

A projektről

Eredetileg egy 82 nm-es lakásból került négy, külön bejáratos stúdiólakás kialakításra a Corvin-negyed közelében, melyek teljes berendezésével bízta meg cégünket a tulajdonos – valamint természetesen azzal is, hogy mind a négy lakásba találjunk bérlőket! Mivel tudjuk, mik az elvárásai a „legjobb bérlőknek“, így az ő igényeik szerint kezdtünk a munkálatokba. Fiatal, igényes, jól szituált bérlők lebegtek a szemünk előtt, mikor a beltéri dizájnt, a bútorokat és a kiegészítőket terveztük meg.

A dizájn

Az volt a célunk, hogy megfizethető összegből teremtsünk prominens, exkluzív érzetű mini otthonokat, ezért a praktikalitásra és a megengedhető dizájnra helyeztük a legnagyobb hangsúlyt. Amellett, hogy az összes bútort bevásároltuk és összeszereltük, a lakás teljes gépparkját is mi biztosítottuk; de ugyanígy mi tettük bele azokat az elemeket is, melyektől egyedi, karakteres és személyes otthonná válik egy friss, még be nem lakott lakás. Így mindegyik lakás kapott egy-egy egyedi falszínt, valamint személyre szabott kiegészítőket is.

Kulisszatitkok

Sokan biztos nem sejtitek, de négy lakás komplett kialakítását is meg lehet elképesztően gyorsan szervezni és kivitelezni, ha összeszokott csapat készíti: mi rekordidő alatt elkészültünk ezzel a négy stúdióval. Azonban arra mi sem számítottunk, hogy még ennél is hamarabb találunk bérlőket: már úgy megvoltak a bérlők, hogy nem egy bútor még dobozokban hevert és a bérbeadás napján, hajnali maratonfutásban szereltünk, takarítottunk, végeztük el az utolsó simításokat. De megérte, mind a négy bérlő azóta is roppant elégedett a lakásokkal, csakúgy, mint a minket megbízó tulajdonos.

Itt tudod megnézni az összes fotót, beleértve a bútorozás-dizájn előtti képeket is!

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »