Jogi nyilatkozat

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője az NYOLCAS.COM Kft. (a továbbiakban: Nyolcas.com).

A Nyolcas.com– mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A www.nyolcas.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.nyolcas.com honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Nyolcas.com előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.nyolcas.com honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az Nyolcas.com felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Nyolcas.com tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a Nyolcas.com a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Nyolcas.com kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az Nyolcas.com nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.

A Nyolcas.com az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit a hello@nyolcas.com e-mail címre küldheti.