Lakás felújítás - lakáskezelés - ingatlan bérbeadás - Budapest - NYOLCAS.COM

Megmutatjuk, hogy csináltunk egy 82 nm-es lakásból 4 stúdiólakást

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2022. 11. 20.

Korábban már bemutattunk saját projektjeink közül ezt a Corvin-negyedben található 82 nm-es lakást, melyet a tulajdonos megbízásából 4 db külön bejáratos stúdiólakássá alakítottunk át.

a Corvin-negyedben található 82 nm-es lakást, melyet a tulajdonos megbízásából 4 db külön bejáratos stúdiólakássá alakítottunk át. - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - kiadó lakás - Budapest

Mivel a Nyolcas.com csapata komplexen szolgáltat, és a lakáskezelés mellett fő profilként a hosszú távú bérbeadással is és természetesen a lakások kialakításával, berendezésével is foglalkozik, így bátran fordult hozzánk ügyfelünk ezzel a megbízással.

a Nyolcas.com csapata komplexen szolgáltat, és a lakáskezelés mellett fő profilként a hosszú távú bérbeadással is és természetesen a lakások kialakításával, berendezésével is foglalkozik - ingatlan bérbeadás - kiadó lakás - Budapest

Ez az alig 1 éve teljesen felújított és újonnan bútorozott Nap utcai lakásegyüttes az egyik ilyen munkánk, melyre nagyon büszkék vagyunk és reméljük, hogy Ti is inspirációt merítetek a felújítási folyamatból!

A cél az volt, hogy a lehető legjobban bérbeadható lakásokat kapjunk. - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - kiadó lakás - Budapest

A cél az volt, hogy a lehető legjobban bérbeadható lakásokat kapjunk. Fiatal, igényes, jól szituált bérlők lebegtek a szemünk előtt, mikor a beltéri dizájnt, a bútorokat és a kiegészítőket terveztük meg.

Amellett, hogy az összes bútort bevásároltuk és összeszereltük, a lakás teljes gépparkját is mi biztosítottuk; de ugyanígy mi tettük bele azokat az elemeket is, melyektől egyedi, karakteres és személyes otthonná válik egy friss, még be nem lakott lakás. Így mindegyik lakás kapott egy-egy egyedi falszínt, valamint személyre szabott kiegészítőket is.

Amellett, hogy az összes bútort bevásároltuk és összeszereltük, a lakás teljes gépparkját is mi biztosítottuk; - NYOLCAS.COM - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - kiadó lakás - Budapest

A gyors szervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően, hamar elkészültek a stúdió lakások és rekord idő alatt megtaláltuk a hosszú távú bérlőket is, akik roppant elégedettek azóta is a lakásokkal.

Ingatlankezelő csapatunk megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

A megbízó tulajdonos így azt kapta, amit elvárt a Nyolcas.com csapatától.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »