Lakásfelújítás - ingatlan bérbeadás - lakáskiadás - kiadó lakás - Budapest - NYOLCAS.COM - lakáskezelő cég - lakáskezelés

Így lehet egy 40 négyzetméteres lakást gyönyörűen (és költséghatékonyan!) felújítani

Lakás | Utoljára szerkesztve: 2023. 01. 11.

Inspiráló példa jön, ha lakásfelújításban gondolkodsz!

Egy fiatal pár vásárolta magának ezt a kétszobás, negyven négyzetméteres lakást egy ötemeletes téglaépületben. A falak elhelyezkedésén nem lehetett változtatni az ingatlanban, a tulajdonosoknak pedig visszafogott költségvetéssel kellett gazdálkodniuk; szerencsére a felkért belsőépítészt nem riasztotta el a feladat és igyekezett a legtöbbet megvalósítani a fiatalok kívánságaiból. Előre mondjuk, el fogsz képedni, hogy nézett ki a lakás előtte:

A pár szeretett volna egy olvasósarkot, egy könyvespolcot, egy kis helyet a számítógépes munkának és jól szervezett tárolóhelyeket.

A tervező a konyhában elhagyta az ebédlőasztalt, a home office-t a hálószobában helyezte el, a mosógépet a mosdó alá téve pedig sikerült a fürdőszobát is praktikusan berendezni.



A konyha ugyan kicsi, de sikerült jól hasznosítani a teret; az ebédlőasztalt étkezőpult váltotta ki, a mennyezetig emelt szekrényekkel megoldódott a stílusos tárolók kérdése, valamint sikerült helyet találni a hűtőnek és még egy mosogatógépnek is.

A hálószoba két funkciót kapott: az alvás mellett itt lehet elvonulni egy kicsit dolgozni is a számítógépen, a nappali pedig a közös pihenés helyszíne lett olvasósarokkal, könyvespolccal és TV-fallal.

Mivel budapesti lakáskezelő cégként nem egy lakást újítottunk fel mi magunk, tudjuk, mennyire áldozatos munkát végzett a Merenkova dizájnstúdió csapata, akiknek nagyon gratulálunk.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:
 

Itt nézheted meg az összes képet:

Ez az ukrán lakás olyan, mintha egy 5 csillagos hotel lenne »