Felújítottunk és berendeztünk egy nagypolgári lakást Budapesten a Ráday utcában

Dizájn | 2019. 01. 02.

A remek adottságokkal rendelkező budapesti 95 négyzetméteres lakást a tulajdonos befektetési célból vásárolta és hosszú távra tervezte bérbe adni.

Ezért a felújításkor elsődleges szempont volt, hogy az igényes bérlőknek vonzó, uniszexen stílusos otthont hozzunk létre.

Harmóniát igyekeztünk a lakásban teremteni a pasztelszínek és a nyugtató téralkotással úgy hogy közben egy kis kreatív csavart is vittünk a felújítás során a festhető 3D-s falpanel segítségével.

Ez a megoldás meglepően könnyen installálható, cserébe nagyon látványos és ami a legjobb: egy igen-igen költséghatékony elem, amit mindenki megengedhet magának és nagyon karakteressé tesz egy teret.

A tágas lakáshoz nagyvonalú nappali és konyha, valamint két háló- és fürdőszoba tartozik: mivel igen-igen lelakott állapotban kaptuk meg, a teljes felújítási költség öt millió forintba került, bútorozása 850 ezer forintból valósult meg.

A felújítás és bútorozás után néhány nappal két egyetemista, külföldi diáknak tetszett meg a havi 800 euró bérlet díjért (kb. 250.000 Ft) a lakás, melyet ki is vettek hosszú távú bérleti szerződéssel.

A bérlőkkel mi tartottuk a kapcsolatot, hiszen mi voltunk a tulajdonos lakáskezelői, így minden ügyintézést levettünk a válláról.

Jó befektetésnek számít a Ráday utcai lakás, hiszen bő 2 év alatt megtérül a felújítás a tulajdonosnak, utána pedig már szinte tiszta haszon a bérleti díj.

Örültünk ennek a projektnek, és kihoztuk belőle a legjobbat mely mind a tulajdonos mind pedig a bérlők megelégedésére szolgált.

Amennyiben Budapesten szeretnénk hosszú távon kiadni lakásunkat, akkor a Nyolcas.com tapasztalt csapata az, aki megtalálja az igényes bérlőket és tehermentesíti a bérbeadókat.

HA tetszett a cikk, akkor lájkolj minket és oszd meg másokkal is:

 

« Jöhet egy modern, bérbeadásra felújított tel-avivi lakás? Ilyen egy "háromszögekből" épült coloradói luxusrezidencia »